Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

SURPRIZE MARI – FC Barcelona a fost eliminată de Frankfurt în sferturile Ligii Europa

Publicat cu

pe

Formaţia FC Barcelona a fost eliminată, joi seară, de echipa Eintracht Frankfurt, în sferturile de finală ale Ligii Europa.

Frankfurt s-a impus în deplasare, cu scorul de 3-2. Au marcat Kostic ‘4 (penalti), ’67 şi Borre ’36 pentru învingători, respectiv Busquets ‘90+1 şi Depay ‘90+11 (penalti) pentru catalani. În minutul 90+10, de la Eintracht a fost eliminat N’Dicka. În tur, scorul a fost 1-1.

Tot joi, Glasgow Rangers a acces în semifinale trecând de Sporting Braga, scor 3-1 în returul sferturilor, după prelungiri.

West Ham s-a calificat în faza următoare învingând în deplasare Olympique Lyon, scor 3-0 (goluri Dawson ’38, Rice ’44, Bowen ’48). În tur, scorul a fost 1-1.

În primul sfert de finală, Leipzig a trecut de echipa Atalanta, la care este legitimat Valentin Mihăilă. În tur, scorul a fost 1-1. În meciul retur, joi seară, Leipzig s-a impus în deplasare cu scorul de 2-0.

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu şi la care evoluează Alexandru Mitriţă, a fost eliminată, joi, de Olympique Marseille, în sferturile de finală ale Conference League.

Marseille s-a impus în deplasare, cu scorul de 1-0, în manşa secundă, după ce în tur scorul a fost 2-1 tot pentru echipa franceză. A marcat Payet ’34. Mitriţă a intrat pe teren în minutul 57.

Tot joi, echipa Feyenoord, cu Valentin Cojocaru rezervă, a eliminat în sferturi Slavia Praga, scor 3-1 în retur, în deplasare, după ce în tur scorul a fost 3-3. Au marcat în retur Dessers ‘2, ’59 şi Sinisterra ’78 pentru Feyenoord, respectiv Traore ’14 pentru Slavia. În minutul 90+4, de la Slavia a fost eliminat Kacharaba.

De asemenea, AS Roma s-a calificat în semifinale învingând în manşa secundă a sferturilor Bodo/Glimt, scor 4-0, pe teren propriu. Au marcat Abraham ‘5 şi Zaniolo ’23, ’29, ’49. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Bodo/Glimt.

În primul sfert de finală, Leicester City a trecut de PSV Eindhoven. În tur, scorul a fost 0-0. În retur, Leicester s-a impus în deplasare cu scorul de 2-1, revenind de la 0-1.

Actualitate

YHP Logo