Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

TENIS – Emma Navarro şi Arina Sabalenka s-au calificat în semifinale la US Open

Publicat cu

pe

Tenismena americană Emma Navarro s-a calificat pentru prima dată în semifinalele unui turneu de Mare Șlem, după ce a învins-o pe spaniola Paula Badosa cu scorul de 6-2, 7-5, marți, la US Open.

Emma Navarro, în vârstă de 23 de ani și ocupanta locului 12 mondial, este fiica miliardarului american Ben Navarro. Ea a câștigat meciul în doar o oră și 15 minute, într-o confruntare între două jucătoare născute la New York.

Cu două zile în urmă, Navarro a eliminat-o pe deținătoarea trofeului, compatrioata sa Coco Gauff. Acum, se pregătește să o întâlnească pe finalista de anul trecut, Arina Sabalenka, numărul 2 mondial, care a învins-o fără probleme pe campioana olimpică en titre, chinezoaica Qinwen Zheng, cu scorul de 6-1, 6-2.

Arina Sabalenka, în vârstă de 26 de ani și dublă campioană de Mare Șlem (Australian Open 2022 și 2024), a reușit să se califice pentru al patrulea an consecutiv în semifinalele US Open și este considerată favorită în duelul cu Emma Navarro.

Ultimele două meciuri din sferturile de finală, între Beatriz Haddad Maia (Brazilia, locul 22) și Karolina Muchova (Cehia), precum și între Iga Swiatek (Polonia, locul 1) și Jessica Pegula (SUA, locul 6), sunt programate pentru miercuri.

US Open 2024 oferă premii totale în valoare de 75 de milioane de dolari și se va încheia pe 8 septembrie.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo