Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CUPA ROMÂNIEI – Drumul fetelor de la CS Minaur s-a oprit în sferturi

Publicat cu

pe

CS Minaur a ratat calificarea în Final Four-ul Cupei României la handbal feminin. Băimărencele au avut neșansa să dispute meciul din sferturi în deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea și au părăsit învinse terenul, la șase goluri diferență.

Fetele antrenate de Raul Fotonea au început partida foarte bine și în min. 9 conduceau cu 6-1. A fost, din păcate pentru ele un simplu foc de paie, pentru că gazdele a marcat în continuare de cinci ori consecutiv, iar în min. 19 au preluat pentru prima dată coducerea cu 8-7 și au intrat cu un avantaj de două goluri la pauză (14-12). Repriza a doua a fost la discreția vâlcencelor, care au obținut o victorie foarte clară, în condițiile unui joc slab prestat de băimărence.

Golghetera partidei a fost japoneza Asuka Fujita (CS Minaur), care a marcat 10 goluri în poarta viitoarei sale echipe.

CS Minaur are șansa de a-și lua revanșa sâmbătă (ora 15.30), când va juca din nou cu SCM Râmnicu Vâlcea în campionat, de data aceasta pe teren propriu.

SCM Râmnicu Vâlcea – CS Minaur Baia Mare 32-25 (14-12)

SCM Râmnicu Vâlcea: Hosu, Roch – Elghaoui 1, Levchenko 3, Klikovac 6, Gorshenina 4, Nikolic 5 (5 din 7m), Bucur, Glibko, Dache 5, I. Marin, Liscevic 6, Stamin 1, Lupei, Dăscălete. Antrenor: Bent Dahl.

CS Minaur: Pandzic, Enache – Burlachenko 2 (din 7m), Severin 1, Cioca, Tănasie 1, Kerekes, De Souza 1, Laslo 4, Petruș, Zych 3, Țârle, Fujita 10 (3 din 7m), A. Popa 3 (1 din 7m), Polocoșer. Antrenori: Raul Fotonea și Daniel Apostu.

Actualitate

YHP Logo