Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

PROIECT – Copiii, protejați de influențele ideologice LGBTQ

Publicat cu

pe

Avem, în Parlamentul României, primul proiect legislativ menit să protejeze copiii din România de influenţele ideologice LGBTQ+ în şcoli şi mass-media depus de către un parlamentar, „o iniţiativă legislativă care vine în contextul creşterii preocupărilor legate de impactul propagandei LGBTQ+ asupra minorilor, oferind un cadru legislativ clar pentru interzicerea promovării homosexualităţii şi schimbării de gen în rândul tinerilor sub 18 ani. Copiii, aflaţi într-o etapă sensibilă de dezvoltare psihică şi emoţională, trebuie protejaţi de influenţe care pot afecta grav percepţia lor asupra propriei identităţi şi a lumii din jurul lor”.

„Proiectul de lege, intitulat „Legea privind protecţia minorilor împotriva Propagandei LGBTQ+”, stabileşte o serie de măsuri restrictive privind diseminarea acestui tip de conţinut, inclusiv: Interzicerea diseminării conţinutului LGBTQ+ în şcoli, emisiuni media şi orice materiale educaţionale destinate minorilor;

Restricţionarea accesului la conţinut LGBTQ+ în spaţiul public şi mass-media, permiţând difuzarea acestui tip de conţinut doar în intervale orare specifice, inaccesibile copiilor; Interzicerea adunărilor publice, precum marşurile şi paradele, care ar putea expune minorii la ideologii ce promovează concepţii legate de schimbarea de gen sau relaţiile netradiţionale. Minorii sunt extrem de vulnerabili şi trebuie protejaţi de orice conţinut care le poate afecta negativ dezvoltarea emoţională şi psihică. Acest proiect are scopul de a crea un cadru legal ferm, astfel încât copiii noştri să nu fie expuşi la propagande ideologice dăunătoare pentru formarea lor.

Minorii, prin vulnerabilitatea lor naturală, trebuie protejaţi de conţinuturi care le pot afecta percepţia asupra sinelui şi asupra lumii din jur, cu un impact negativ asupra identităţii lor personale. De asemenea, proiectul abordează schimbările de sex înainte de vârsta de 18 ani, un subiect extrem de controversat la nivel global, subliniind riscurile fizice şi psihologice pe termen lung pentru minorii implicaţi în astfel de procese ireversibile”, susțin inițiatorii.

„Minorii sunt extrem de vulnerabili și trebuie protejați de orice conținut care le poate afecta negativ dezvoltarea emoțională și psihică. Acest proiect are scopul de a crea un cadru legal ferm, astfel încât copiii noștri să nu fie expuși la propagande ideologice dăunătoare pentru formarea lor. Proiectul abordează și schimbările de sex înainte de vârsta de 18 ani și subliniază riscurile fizice și psihologice pe termen lung pentru minorii implicați în astfel de procese ireversibile. Acest demers legislativ reprezintă un pas major în apărarea valorilor și tradițiilor familiei românești și reafirmă dreptul copiilor de a fi crescuți și educați într-un mediu sigur, lipsit de influențe externe care nu reflectă cultura și principiile fundamentale ale României”, spune Mihai Lasca, inițiatorul acestui proiect de lege.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo