Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

Primăria care începe de mâine debranșarea celor care nu-și plătesc apa

Publicat cu

pe

Sunt printre noi și oameni care nu își achită facturile la apă, deși folosesc acest serviciu bine merci. Doar că tactica asta nu poate merge la nesfârșit, iar la un moment se va trece la luarea unor măsuri. De data aceasta vorbim de Serviciul Public de Alimentare cu Apă și de Canalizare Moisei, care aduce la cunoștința rău-platnicilor că de mâine, 23 septembrie, se va trece la debranșări de la rețeaua de apă și canalizare.
„Serviciul Public de Alimentare cu Apă și de Canalizare anunță faptul că a epuizat toate modalitățile de recuperare a creanțelor pe cale amiabilă, modalități de a face ca restanțierii să poată achita datoriile în tranșe. Vorbim aici de somare repetată, negociere directă, eșalonarea datoriilor. Așadar, începând de mâine, 23 septembrie 2024, se va trece la debranșarea clienților rău platinici, abonați casnici sau agenți economici. Prin Lege, prin Regulamentul serviciului de alimentare cu apă și, nu în ultimul rând, prin Contractul de abonament, utilizatorul este obligat să asigure accesul operatorului la căminul de racord.
Rebranșarea la rețeaua publică de alimentare cu apă se va relua numai după achitarea integrală a debitului restant de către utilizator și a cheltuielilor ocazionate de debranșarea / rebranșarea la rețeaua publică. Nu se va face deosebire intre categoriile de abonati, astfel că toți restanțierii vor fi debranșați”, anunță Primăria Moisei, prin Șef SPAAC, Ileana Hojda.
Dragoș HOJDA

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Știri din Maramureș 23 septembrie 2024 - cotosra.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo