Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

TREND – Chirii mai mari la startul unui nou an universitar

Publicat cu

pe

Suntem la câteva zile distanță de startul unui nou an universitar. Asta înseamnă stres pentru viitorii studenți în găsirea unei chirii. Iar chiria nu este ușor de găsit. Depinde de pretențiile proprietarului, nu ai voie cu un animal de companie, nu ai voie să faci aia sau aia. Dar banii se cer și de multe ori sunt și multe restricții aplicate de proprietarii care dau în chirie aceste apartamente.

„Sunt chirii pe piață, cresc și au crescut, ca și preț, urmând trenful preturilor imobilelor. Au crescut direct proporțional cu acestea, iar acum mai urmează un boom, prin creșterea cererii la început de an universitar! După o lună-două se vor reașeza, când cererea nu va mai fi atat de mare! Chiria depinde foarte, foarte mult de amenajări, locație și bloc nou sau bloc vechi! Începe de la 200 euro și poate ajunge la 450 la 2 camere.

Pe piața imobiliară din Maramureș sunt nejustificat de mari prețurile, pentru că nu este cerere așa de mare, numai pentru apartamentele cu 2 camere investiție pentru închiriat! Se vând bine apartamentele noi, pentru ca sunt foarte puțini dezvoltatori, din ce în ce mai puțini și locuri bune centrale pentru construcții, aproape deloc!”, ne-a declarat Zoia Bozău, specialist în imobiliare.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo