Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Femeie amendată cu 30.000 de lei pentru incendierea unui cărucior de copil

Publicat cu

pe

O femeie a fost sancționată cu 30.000 lei de către polițiștii locali dintr-un oraș din România pentru că a incendiat un cărucior de copil. Poliția Locală Timișoara a anunțat că poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului efectuează periodic patrulări în cartierul Kuncz pentru prevenirea faptelor prin care se încalcă legislaţia referitoare la păstrarea curăţeniei, depozitarea de deşeuri şi chiar arderea acestora, aspecte reclamate de zeci de cetăţeni care locuiesc în cartier.

„În cadrul unei astfel de patrulări preventive, desfăşurată în cursul zilei de ieri, a fost depistată o persoană care a dat foc unui cărucior de copil pe un teren viran de pe Strada Zefirului. Femeia a fost sancţionată conform OUG 92/2021 cu amenda de 30.000 de lei.

Acesta nu este primul caz de incendiere de resturi în zona respectivă. Poliţia Locală Timişoara atrage atenţia că, pe lângă disconfortul produs de fumul degajat, există şi un real pericol ca focul să se extindă foarte rapid la casele de locuit din zonă, motiv pentru care, deşi sancţiunile aplicate sunt mari în astfel de cazuri, nu se face rabat de la a lua măsurile cele mai drastice”, precizează sursa citată.

Dragoș HOJDA

Actualitate

YHP Logo