Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

VITAL – Zeci de angajați au răspuns pozitiv îndemnului ”Donează sânge! Salvează vieți!”

Publicat cu

pe

Pentru că un gest aparent simplu poate schimba sau chiar salva o viață, am decis să ne mobilizăm și să răspundem prompt solicitării venite din partea Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș, organizând o nouă campanie de donare de sânge. Aproape 35 de angajați din cadrul societății VITAL S.A s-au alăturat Campaniei ”Donează sânge. Salvează vieți.”, organizată la sediul societăți din Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 21, într-un centru mobil de donare sânge și realizată în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș.

Campania a fost una VITALă și realizată în condiții de maximă siguranță atât pentru donatori, dar și pentru toți cei implicați în procesul de donare.

Întotdeauna ne propunem să fim noi înșine un exemplu și să încurajăm cât mai multe persoane care îndeplinesc condițiile donării, să se implice în mod direct pentru a sprijini eforturile zilnice ale medicilor de a salva vieți. Prin această campanie, promovăm donarea de sânge benevolă, ca gest responsabil, altruist, independent de interese materiale, care contribuie la creşterea siguranţei sistemului transfuzional.

Campania a fost dedicată exclusiv pentru angajații societății organizată cu scopul de a-i conștientiza despre importanța donării de sânge în ajutorul celor aflați la nevoie.

Beneficiile donării de sânge pentru organismul donatorului:

Componentele sanguine sunt împrospătate;
Sistemul imunitar este stimulat;
Scade riscul accidentelor vasculare;
Organismul tolerează mai ușor o hemoragie accidentală;
Facem mențiunea că dacă fiecare donator eligibil ar participa de trei ori pe an la recoltare, cuvintele URGENT, CRITIC și DEFICIT ar putea fi eliminate în 98% din cazuri – cantitățile de sânge donate punând capăt penuriei de sânge.

Nevoia de sânge nu încetează niciodată și nu există nici un substitut pentru sângele uman, atunci când este necesar pentru un pacient.

1 DONARE 0,43 LITRI DONAȚI ~ 3 VIEȚI SALVATE

Felicitări tuturor pentru fapta bună pe care ați făcut-o!

vitalmm.ro

Actualitate

YHP Logo