Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

RAZIE ÎN SEINI – Sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști

Publicat cu

pe

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș de la structurile de ordine publică, investigarea criminalității economice, investigații criminale, rutieră, protecția animalelor, siguranță școlară și Poliția orașului Seini, cu sprijinul Grupei Canine, au desfășurat la începutul ultimului weekend o acțiune, în sistem integrat de tip razie, pe raza orașului Seini.

„Direcțiile de acțiune au vizat prevenirea și combaterea faptelor cu violență comise în mediul stradal, instituirea de filtre rutiere pentru verificarea legalității transportului de cereale și a altor bunuri cu risc ridicat, depistarea agenților economici care comercializează produse din tutun, alcool și băuturi energizante minorilor.
Tot în cadrul acestor acțiuni, polițiștii au desfășurat activități specifice pe linie de protecție a animalelor”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

În urma activităților desfășurate au fost constatate 19 abateri de natură contravențională pentru care s-au aplicat sancțiuni în valoare de peste 40.000 de lei.
Totodată au fost constatate două infracțiuni prevăzute de Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor.

Actualitate

YHP Logo