Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

ACUM – Patru ucraineni au cerut ajutor. Sunt în munți

Publicat cu

pe

Acum avem o acțiune în derulare desfășurată de Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș în Munții Maramureșului. Salvamontiștii sunt acum în acțiunea de găsire și extragere a 4 cetățeni ucraineni care au trecut frontiera și care se află, din spusele lor, de câteva zile pe drum, nu mai au alimente si apa si sunt extenuati si dezorientati.
„O echipa a salvatorilor montani ai SPJ Salvamont Maramures se deplaseaza la caz impreuna cu colegii de la Politia de Frontiera Poienile de sub Munte , structura din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei”, anunță Salvamont Maramureș.
ACTUALIZARE „Acțiunea s-a desfășurat în condiții meteo dificile, salvatorii desfășurând intervenția pe ninsoare și viscol puternic. Cei patru ucraineni cu varste de 21, 25, 37 și 37 ani au fost găsiți. Aceștia nu prezentau probleme medicale iar după evaluarea făcută și după ce li s-a dat hrană și apă, salvatorii montani i-au coborat la baza muntelui. Ucrainenii sunt de câteva zile pe drum și au ajuns la locul de unde au fost preluați de salvatori azi dimineață la ora 2.00. Odată coborâți de pe munte ucrainenii au fost preluați de autoritățile competente.”
Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo