Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

APĂRARE – Tîlvăr: Armata României are nevoie de generaţii de tineri militari cât mai bine pregătiţi şi motivaţi

Publicat cu

pe

Armata României are nevoie de generaţii de tineri militari cât mai bine pregătiţi şi motivaţi pentru provocările viitorului mediu de securitate, a afirmat, luni, ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, la festivitatea de deschidere a anului universitar de la Academia Tehnică Militară (ATM) „Ferdinand I” din Bucureşti, informează AGERPRES.

Potrivit MApN, Tîlvăr a subliniat faptul că instituţia militară acordă o importanţă deosebită creşterii gradului de motivare şi nivelului de satisfacţie al personalului Armatei României, pentru atractivitatea profesiei de militar, în toate dimensiunile sale.

„Niciun echipament, oricât de sofisticat ar fi, nu poate performa fără oameni performanţi. Armata României, pe care ne-o dorim cât mai capabilă şi mai puternică, are nevoie nu doar de investiţii în înzestrarea cu tehnologie de ultimă generaţie, precum şi de generaţii de tineri militari cât mai bine pregătiţi şi motivaţi pentru provocările viitorului mediu de securitate”, le-a transmis ministrul Apărării studenţilor.

Instituţia militară de învăţământ superior are înscrişi, în acest an, peste 1.000 de studenţi la cele trei cicluri universitare – licenţă, masterat şi doctorat.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo