Connect with us
Descarcă aplicația

SANATATE

BAIA MARE – 60 de studenți intră în primul an de studiu al programului Asistență Medicală Generală

Publicat cu

pe

În anul universitar 2024-2025, 60 de studenți intră în primul an de studiu al programului Asistență Medicală Generală din cadrul extensiei Baia Mare a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

„Ieri a avut loc ceremonia de deschidere a anului universitar 2024-2025 la extensia din Baia Mare, eveniment dedicat celei de-a doua generații de studenți la programul de studiu Asistență Medicală Generală.

Prin parteneriatul de succes dintre Spitalul Județean de Urgență „Dr Constantin Opriș”, Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj și Consiliul Județean Maramureș, reușim să consolidăm învățământul medical din județul nostru , în beneficiul pacienților și a celor care doresc să studieze acasă , în Maramureș.

Anul acesta, 60 de studenți intră în primul an de studiu al programul Asistență Medicală Generală și avem convingerea că vom dezvolta acest proiect inclusiv cu programe de studiu dedicate formării medicilor.

Le urez mult succes în anul universitar „bobocilor” și studenților care se află deja în anul II, precum și tuturor cadrelor didactice care îi vor pregăti în acest an universitar! Mulțumesc tuturor partenerilor care au contribuit la succesul acestui proiect, care va crește calitatea serviciilor medicale din județul nostru”, a afirmat George Alexandru Oros, managerul Spitalului Județean Baia Mare.

Vlad HERMAN

Actualitate

YHP Logo