Connect with us
Descarcă aplicația

STIREA ZILEI

DEBUTUL PERFECT – Marius Popescu (antrenor CS Minaur): „Vrem să promovăm și să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului”

Publicat cu

pe

Marius Popescu a avut parte de debutul perfect pe banca tehnică a echipei CS Minaur. Formația băimăreană a câștigat derby-ul de pe teren propriu cu CSM Olimpia Satu Mare (3-2), din etapa a șase a Ligii 3, după o evoluție bună și un joc spectaculos. 

„Mi-am dorit din tot sufletul să câștigăm. Pe lângă faptul că este o nouă provocare pentru mine, creed că este o echipă care mi se potrivește. Vreu să felicit băieții, este o victorie pe care au meritat-o. În puținele zile cât am lucrat împreună am înccercat doar să stabilim niște repere în legătură cu ceea ce ne propunem. Surpriza mea plăcută este că jucătorii au aplicat ceea ce am discutat. Când preiei o echipă în plin campionat intervine o perioadă de tranziție importantă. Nu ai voie să exagerezi, să încerci să schimbi prea multe.

Ritmul și intesitatea jocului, cel puțin din prima repriză, au fost de mare calitate. Și ceea ce este îmbucurător este că noi am impus acest ritm”, a declarat Marius Popescu, antrenorul principal al echipei CS Minaur.

Marius Popescu, antrenor care a preluat echipa de pe primul loc în Seria 10 și-a propus ca și la finalul campionatului CS Minaur să fie în frunte și să promoveze.

„Lotul a fost alcătuit bine de Florin Achim și Francisc Dican, cu care sunt prieten de mulți ani, este bine echilibrat. Sunt mulțumit de lotul de jucători, atât numeric, cât și valoric, iar condițiile sunt de Liga 2. Avem și jucători tineri buni, care într-un mediu sănătos, pot asigura continuitate echipei.

Tot ceea ce îmi propun, concide cu aspirațiile clubului. Vrem să promovăm și să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului”, a mai spus Marius Popescu.

Marius CÎMPIAN

Citește și

LIGA 3 – Victorie la limită pentru CS Minaur în meciul cu CSM Olimpia Satu Mare. Derby decis de o greșeală de portar

 

Actualitate

YHP Logo