Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

METAL MANIA – Concertele rock ale lunii octombrie în Baia Mare

Publicat cu

pe

O realitate: În Baia Mare nu prea ai ocazia să vezi concerte cu trupe de black metal. Da, la un moment dat am avut un concert Watain în municipiu, dar cam atât. E un gen care nu este pentru toată lumea. Însă luna octombrie ne aduce un astfel de concert rock. Vor fi evenimente și în ultimele luni ale anului la Rockwave Tavern. În 5 octombrie am avut Opoziția și Los Pogos, urmează în 12 octombrie Flukt, 18 octombrie – Scarlet Aura și Empress, 26 octombrie ne aduce Masterpiece. În 2 noiembrie îi vedem pe cei de la Fittonia, Reverse the Moment și Empress, în 9 noiembrie avem Truda, Mors Sliens în 16 noiembrie, Heavy Duty în 22 noiembrie, iar luna noiembrie o închidem cu Antpile și Revolver.

În decembrie avem la Rockwave Tavern deocamdată doar două concerte și anume Ruyned (7 decembrie), și RNR în 14 decembrie.
Despre concertul din această săptămână vă putem spune că Flukt este o trupă de old school black metal din Vennesla, Norvegia. Formația s-a născut în 2014 și de atunci susține concerte pentru iubitorii acestui gen muzical. Primul album al trupei s-a numit Darkness Devour și a ieșit pe piață în octombrie 2019. Flukt a concertat în Norvegia, Danemarca, Suedia, Serbia sau Ungaria, au urcat pe scena Inferno Metal Festival, Tornvang Open Air sau Northern Deception Metalfestival. Un bilet va fi 30 de lei. În deschidere vor fi cei de la Burnt.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo