Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

NBA – LeBron James şi fiul său Bronny, coechipieri la un meci al lui Lakers

Publicat cu

pe

LeBron James, cel mai bun marcator din istoria NBA, și fiul său, Bronny, au jucat împreună pentru Los Angeles Lakers într-un meci din presezon, duminică, formând primul duo tată-fiu din NBA, conform AFP. Cei doi s-au antrenat împreună de ceva timp, iar debutul lor a avut loc în al doilea sfert al meciului contra Phoenix Suns (114-118), la Palm Springs, chiar de ziua lui Bronny, care a împlinit 20 de ani.

LeBron a descris momentul ca fiind „ireal”, comparându-l cu un film science-fiction. El a spus că este un moment de neuitat pentru familia lor. LeBron, care va împlini 40 de ani în decembrie și are peste 40.000 de puncte în NBA, a înscris 19 puncte în 16 minute, în timp ce Bronny a ratat singura aruncare din cele 13 minute jucate.

Antrenorul Lakers, J.J. Redick, a numit momentul „istoric”, subliniind longevitatea și spiritul competitiv al lui LeBron și munca depusă de Bronny pentru a ajunge la acest nivel. Sezonul regulat al Lakers începe pe 22 octombrie, dar Bronny ar putea juca majoritatea meciurilor în G-League.

Actualitate

YHP Logo