Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

ACTIVITĂȚI – Ziua Internaţională a Reducerii Riscurilor de Dezastre, marcată de ISU Maramureș

Publicat cu

pe

În fiecare an, pe data de 13 octombrie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Reducerii Riscurilor de Dezastre. În acest an tema propusă de Organizaţia Naţiunilor Unite este „Implicarea copiilor şi a tinerilor pentru comunităţi mai reziliente la dezastre”.

Ziua Internațională a Reducerii Riscurilor de Dezastre va fi marcată de pompieri prin desfășurarea mai multor activități pe parcursul întregii săptămâni, dedicate în special tinerilor și copiilor, transmite ISU Maramureș.

CALENDARUL ACTIVITĂȚILOR

• Ziua Porților Deschise
12-13 octombrie, în intervalul orar 09:00-16:00, în toate subunitățile de intervenție ale ISU Maramureș, prezentarea tehnicii de intervenție, jocuri și activități practice, sesiuni de informare privind reducerea riscurilor la dezastre și a modului de comportare în cazul producerii diferitelor situații de urgență

• 12-13 octombrie în Mall-ul din Baia Mare vom desfășura activități de informare preventivă, învățarea și exersarea măsurilor de prim ajutor de bază dar și informarea tinerilor cu privire la oferta educațională a unităților noastre de învățământ și programul ”Voluntar din pasiune”.

• Acțiuni de educare preventivă și lecții deschise, exerciții de evacuare și distribuirea materialelor de informare preventivă dedicate copiilor, vor fi desfășurate de specialiștii de prevenire în peste 15 unități de învățământ din județ, pe durata întregii săptămâni, 7-11 octombrie 2024.

Vlad HERMAN

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo