Connect with us
Descarcă aplicația

Baia Mare

Baia Mare: Când boschetarii deranjează băimărenii

Publicat cu

pe

Baia Mare nu duce lipsă de oameni ai străzii. Cum au ajuns în această situație, e treaba lor, însă devin o problemă când încep să deranjeze pe cei din jur. Iar un exemplu clasic e parcul RFN, unde în anumite momente ale zilei găsim persoane fără adăpost care stau pe bănci, dorm și din când în când mai și fac probleme.

„În perioada 30.09-04.10.2024, au fost înregistrate mai multe sesizări privind tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv în 30.09.2024, orele 18:48, a fost sesizat faptul că pe strada Uranus, o persoană fără adăpost se adăpostește în scara blocului, fiind identificată și îndepărtată din zonă, în 30.09.2024, orele 21:02, a fost sesizat faptul că pe strada Dragoș Vodă, o persoană fără adăpost se adăpostește în scara blocului, fiind identificată și îndepărtată din zonă. În prima zi s lunii octombrie, a fost sesizat faptul că în Parcul RFN se află o persoană care agasează trecătorii, persoana în cauză fiind identificată și sancționată contravențional”.

„În data de 01.10.2024, orele 13:52, a fost sesizat faptul că pe str. Victoriei, la intrarea într-un laborator medical, o persoană fără adăpost doarme la intrare; aceasta a fost identificată, sancționată contravențional și îndepărtată din zonă. În 03.10.2024, orele 02:04, a fost sesizată tulburarea liniștii publice pe Bd. Republicii. La fața locului, persoana în cauză a fost identificată și sancționată contravențional. Tot în 03.10.2024, orele 14:15, Dispeceratul de monitorizare a sesizat faptul că în intersecția Bd. Independenței cu Bd. Republicii se află o persoană care apelează la mila publică printre mașini. Aceasta a fost identificată și sancționată contravențional. Dispeceratul de monitorizare a sesizat, în data de 3 octombrier, faptul că în zona RFN se află o persoană care apelează la mila publică. Aceasta a fost identificată și sancționată
contravențional.

În 05.10.2024, orele 00:59, a fost sesizată tulburarea liniștii publice prin muzică la volum mare pe Bd. Regele Ferdinand. La fața locului, persoana în cauză a fost identificată și sancționată contravențional, respectiv în data de 7 octombrie, orele 15:20, Dispeceratul de monitorizare a sesizat faptul că în intersecția Bd. Independenței cu Bd. Decebal se află o persoană care apelează la mila publică cu un copil în
brațe, printre mașini; aceasta a fost identificată și sancționată contravențional. Pe lângă aceste acțiuni de control desfășurate, polițiștii locali cu atribuții privind asigurarea ordinii și liniștii publice și circulației pe drumurile publice au intervenit și dispus măsurile legale în urma unui număr de 92 de sesizări făcute de către cetățeni, telefonic, la Dispeceratul Direcției Poliția Locală Baia Mare”, precizează Poliția Locală Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo