Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Locul din România unde vom avea așa ceva

Publicat cu

pe

Dacă în Baia Mare nu se face aproape nimic, în alte municipii lucrurile se mișcă. Asta se datorează factorilor de decizie. În Baia Mare am făcut malurile Săsarului și cam atât. În rest, povești scrise pe hârtie. E nevoie de ceva palpabil, ceva să se vadă în România, orice ca să ieșin anonimatul în care am fopst băgați de ani de zile și din care ieșim doar când e vorba despre vreun scandal care ține prima pagină a ziarelor naționale.
Primarul din Oradea, Florin Bîrta, spune: „În aceste zile, avem parte de două vești excelente pentru Oradea: Proiectul Grădinii Termale Ioșia a fost aprobat astăzi spre finanțare, iar Grădina Urbană Nufărul a primit aprobarea pentru finanțare ieri. Ambele proiecte vor aduce beneficii semnificative orașului nostru, transformând Oradea într-un loc mai verde și mai modern, atât pentru locuitori, cât și pentru turiști. Grădina Termală Ioșia, aprobată astăzi, va transforma o parte din vechiul Ștrand Ioșia într-o oază de relaxare modernă, cu bazine termale interioare și exterioare, zone de spa, fitness și spații verzi. Acest proiect va oferi orădenilor și turiștilor o experiență unică de a se bucura de apele termale într-un cadru modern și atractiv.
Grădina Urbană Nufărul, aprobată ieri, va aduce un spațiu verde dinamic și interactiv, care va include o seră modernă, un turn și o pasarelă suspendată. Acest proiect inovator va deveni un punct de atracție pentru relaxare și socializare, fiind un exemplu de sustenabilitate prin utilizarea apei geotermale pentru încălzirea serei. Ambele proiecte, finanțate din fonduri europene, vor începe execuția în 2025”.
Dragoș HOJDA

Actualitate

YHP Logo