Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

CJ Maramureș finanțează proiectul „Geoparcul UNESCO Gutâi-Maramureș”

Publicat cu

pe

Consilierii județeni au aprobat participarea Consiliului Judeţean Maramureş la realizarea în comun cu Universitatea București, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare și Asociația pentru Promovarea Turismului și Dezvoltare Durabilă Nord-Vest, a proiectului „Geoparcul UNESCO Gutâi-Maramureș”.

”Art.2. Se aprobă încheierea Acordului de cooperare între Consiliul Judeţean Maramureş prin U.A.T. Județul Maramureş și Universitatea din București, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare și Asociația pentru Promovarea Turismului și Dezvoltare Durabilă Nord-Vest, conform acordului – cadru, anexă la prezenta hotărâre.

Art.3. Se stabilește bugetul total al proiectului la nivelul sumei de 500 mii lei pe perioada 2024-2027 în vederea participării la realizarea proiectului prevăzut la art.1.

Art.4. Se aprobă alocarea sumei de 50 mii lei din fondul de rezervă la dispoziția Consiliului Judeţean Maramureş prevăzut în bugetul județului Maramureș pe anul 2024, în vederea participării la realizarea proiectului prevăzut la art.1”, se arată în proiectul de hotărâre.

VEZI INTEGRAL PROIECTUL DE HOTĂRÂRE

Vlad HERMAN

Actualitate

YHP Logo