Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

INFRACȚIUNI RUTIERE – Trei maramureșeni au ajuns în penitenciar

Publicat cu

pe

Ieri, 10 octombrie, polițiștii maramureșeni au depistat și depus după gratii trei persoane condamnate la executarea unor pedepse privative de libertate, ca urmare a comiterii de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Baia Mare pe numele unui băimărean condamnat la o pedeapsă de 1 an si 4 luni închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii Postului de Poliție Ieud au identificat un bărbat din localitate, condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea de infracțiuni rutiere.

De asemenea, polițiștii Postului de Poliție Bogdan Vodă, au depistat pe raza comunei, un bărbat faţă de care Judecătoria Vișeu de Sus a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru infracţiuni rutiere.

Toți cei în cauză au fost depuși în penitenciar în vederea executării pedepselor.

Actualitate

YHP Logo