Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Doi copii s-au ales cu arsuri la festivalul organizat la Iulius Mall din Cluj

Publicat cu

pe

Grav incident petrecut în Cluj recent. Doi copii s-au ales cu arsuri și se află la spital. Incidentul a avut loc în cadrul unui festival, Romanian Science Festival, în care se făceau fel de fel de experimente menite să îi bucure pe cei mici. Pe rețelele de socializare lumea este revoltată că, după ce micuții au fost transportați la spital, evenimentul a continuat ca și cum nu s-a întâmplat nimic.

Pe rețelele de socializare oamenii spun că nu este pentru prima dată când la Iulius Mall Cluj au loc incidente. Și nimeni nu face nimic.

„Regretăm profund incidentul care a avut loc sâmbătă în cadrul evenimentului nostru. Gândurile și atenția noastră se îndreaptă către toți cei afectați de această situație, pe care îi asigurăm și pe această cale de întregul nostru sprijin. În prezent, este în desfășurare o anchetă oficială, motiv pentru care, nu putem face aprecieri referitoare la incident.

De asemenea, am început o analiză internă pentru a înțelege circumstanțele în care s-a produs incidentul. Romanian Science Festival se desfășoară de peste 5 ani și nu am avut niciodată un astfel de incident. De îndată ce ancheta va fi finalizata, vom lua toate măsurile care se vor impune și care ne stau în putere”, au anunțat cei de la Romanian Science Festival.

Dragoș HOJDA

Actualitate

YHP Logo