Connect with us
Descarcă aplicația

STIREA ZILEI

Ministrul Marcel Boloș a primit titlul de Cetățean de onoare al județului Maramureș: ”Un moment special”

Publicat cu

pe

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a primit ieri titlul de Cetățean de onoare al județului Maramureș, afirmând că momentul a fost unul cu adevărat special.

Boloș mai spune că a avut și el un aport la portofoliul de proiecte de aproximativ 2 miliarde de euro gestioant de Consiliul Județean.

”Cu profundă recunoștință am primit 𝐭𝐢𝐭𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐨𝐧𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐥 𝐌𝐚𝐫𝐚𝐦𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢. A fost un moment cu adevărat special, fiind un loc care mi-a intrat adânc în suflet prin forța, tradițiile și oamenii de aici. M-am simțit mereu responsabil să fac mai mult decât să sprijin proiecte – am vrut să fiu un partener de nădejde pentru visurile celor care vor să transforme comunitatea într-un loc unde tradiția și inovația coexistă, unde rădăcinile sunt respectate, dar unde și copiii au un viitor sigur și prosper.

De-a lungul anilor am sprijinit cu tot sufletul acest județ pentru să acceseze fonduri europene esențiale dezvoltării sale. Fiecare kilometru de drum, fiecare gospodărie conectată la rețeaua de apă-canalizare, fiecare investiție în infrastructura medicală este, în esență, un semn de respect și recunoștință față de comunitate.

Astăzi, mă pot mândri că am avut și eu un mic aport pentru portofoliul impresionant de investiții gestionat de Maramureș, de 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐱𝐢𝐦𝐚𝐭𝐢𝐯 𝟐 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨. Vă dau doar câteva exemple: 20 proiecte majore în sănătate, în valoare de 130 milioane euro, 33 de proiecte de infrastructură, în valoare de 1,53 miliarde de euro și 7 proiecte în educație, în valoare de 65,2 milioane de euro.

Lista este mult mai lungă și se datorează, înainte de orice, ambiției și viziunii lui Ionel Bogdan, pe care îl felicit încă o dată că în 4 ani a reușit să schimbe cu adevărat vieți. Sprijinul meu pentru Maramureș nu a fost niciodată doar profesional. A fost un angajament de suflet, o misiune de a construi ceva durabil, care să aducă beneficii reale oamenilor de aici. Vă mulțumesc din inimă pentru această distincție. Vă mulțumesc pentru încrederea și căldura pe care mi le-ați oferit de fiecare dată. De astăzi, nu doar prin acest titlu, ci prin dedicarea mea neclintită, 𝐦𝐚̆ 𝐯𝐨𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐝𝐞𝐫𝐚 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐮 𝐮𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐢, 𝐦𝐚𝐫𝐚𝐦𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐚𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐬𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭, 𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭”, a spus ieri, într-o postare pe Facebook, Marcel Boloș.

Vlad HERMAN

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo