Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

A PLONJAT CU MAȘINA ÎN LAC – Sfârșit cumplit pentru un maramureșean

Publicat cu

pe

Tragedie produsă în județul Cluj, după ce un autoturism a plonjat în lacul Someșul Cald marți, 1 februarie. Evenimentul a fost anunțat la 112 de un bărbat care a observat că balustrada de pe marginea drumului care trece pe lângă lac este ruptă. În autoturismul descoperit scufundat ieri, 2 februarie, erau doi bărbați, unul din Maramureș, care și-au găsit sfârșitul pe fundul lacului.

„Autoturismul care se presupunea că a căzut în ape a fost identificat de către scafandrii Salvamont-Salvaspeo pe fundul lacului Someșul Cald. Acesta cât și corpurile, recuperate până în acest moment, au fost găsite la o adâncime de cca 15m”, au informat reprezentanții ISU Cluj.

„În urma activităților de căutare efectuate, în lacul Someșul Cald au fost identificate și ridicate, de către echipajele de specialitate, trupurile a două persoane, care nu mai prezentau semne vitale.
Verificările polițiștilor au condus la identificarea acestora, respectiv un bărbat de 28 de ani, din comuna Iara și un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Maramureș.
În continuare sunt efectuate cercetări pentru a se stabili toate împrejurările și circumstanțele în care a avut loc evenimentul”, precizează reprezentanții IPJ Cluj.
foto ISU Cluj

 

Actualitate

YHP Logo