Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ACCIDENT – BMW-ul poliției avariat grav de un șofer iresponsabil

Publicat cu

pe

Trei oameni, între care doi polițiști, au ajuns la spital după ce un șofer vitezoman, care abia își luase permisul de un an de zile, a intrat în plin într-o mașină de poliție, pe contrasens. Accidentul a avut loc noaptea trecută la ieșirea din Pitești către Râmnicu Vâlcea.

„Șoferul de 19 ani a pătruns pe contrasens și a lovit frontal BMW-ul poliției, apoi ambele mașini s-au oprit într-o stație de autobuz. Începătorul avea viteză și, deși are permis de scurt timp, acesta i-a fost reținut de câteva ori tot pentru viteză, ceea ce nu i-a fost învățătură de minte”, scrie anchetaonline.ro.

„În noaptea de 25 spre 26 septembrie a.c., o autospecială din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu doi polițiști din cadrul Serviciului Rutier , a fost implicată într-un eveniment rutier la limita dintre municipiul Pitești și comuna Bascov.

Din verificările preliminare s-a stabilit că, un alt autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, care circula pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din direcția Pitești către Bascov, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autospeciala de poliție, care se afla în deplasare.

Cei doi polițiști care se aflau în autospecială, precum și o pasageră din autoturismul implicat, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri.

Atât conducătorul autoturismului, cât și polițistul care conducea autospeciala au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în care cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo