Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ACCIDENT ÎN SATULUNG – Motociclist lovit de o mașină condusă de un șofer băut

Publicat cu

pe

Un motociclist de doar 17 ani a fost rănit în urma unui accident rutier produs sâmbătă, 23 septembrie, la ora 21.00, în Satulung.

„Deplasați la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 45 de ani, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția municipiului Baia Mare, înspre municipiul Dej, ajuns la intersecția cu D.N. 1C cu strada Tineretului, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă din sens opus de un tânăr de 17 ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul tânărului de 17 ani, dar în cazul conducătorului autoturismului etilotestul a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

Față de șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Actualitate

YHP Logo