Connect with us

ACTUALITATE

ACCIDENT – Un maramureșen, fără permis, a rănit doi minori și a fugit de la locul evenimentului

Publicat cu

pe

Ieri, 16 iunie a.c., la ora 22:10, polițiștii au intervenit la un accident de circulație soldat cu rănirea a doi minori și părăsirea locului faptei de către persoana implicată în producerea acestuia.

„În urma activităților de cercetare efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din Poienile de Sub Munte, bănuit de comiterea faptei. Primele verificări au relevat faptul că în timp ce conducea un autoturism, acesta ar fi efectuat un viraj la stânga și a intrat în coliziune cu o trotinetă electrică care circula din sens opus, pe care se aflau doi minori de 11 respectiv 15 ani. Imediat după impact, șoferul a părăsit locul producerii accidentului rutier.
Cei doi minori au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că tânărul care a condus autoturismul nu deține permis de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind zero.
Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație și luarea măsurilor legale.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate