Connect with us

NEWS

ACTOR – Steven Seagal a fost decorat de președintele Rusiei Vladimir Putin

Publicat cu

pe

Actorul american Steven Seagal a fost decorat de președintele Rusiei, Vladimir Putin, într-o ceremonie în care au fost recompensate mai multe persoane pentru contribuțiile lor excepționale în folosul Rusiei. Printre cei distinși s-au numărat politicieni, cosmonauți, oameni de cultură și militari care au luptat în Ucraina.

Steven Seagal a primit pașaport rusesc în 2016 și, doi ani mai târziu, a fost numit reprezentant special al Rusiei pentru relația cu Statele Unite.

Într-o declarație bizară, fără dovezi, Seagal a afirmat că, înainte de „operațiunea militară specială” a Rusiei, Ucraina era cunoscută pentru trafic de organe, laboratoare de arme biochimice, fascism și nazism.

„Majoritatea oamenilor din această încăpere au dat totul din dragoste și sprijin pentru Rusia. Le mulțumesc. Însă, mai presus de toate, conducerea spectaculoasă, strălucitoare și altruistă a președintelui nostru pentru țara-mamă nu poate fi calculată sau descrisă în simple cuvinte. Vreau să-i mulțumesc personal pentru distincția de astăzi și, mai ales, pentru tot ce a făcut pentru Rusia în lume”, a spus Steven Seagal.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate