Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

ACUM – Accident rutier cu victime la Ilba

Publicat cu

pe

Grav accident de circulație petrecut în această dimineață la Ilba. Din primele informații vorbim de două victime. ISU Maramureș a anunțat că intervine Detasamentul Baia Mare cu 2 echipaje de pompieri, 1 TIM SMURD, 1 EPA SMURD si 1 SAJ. Au rezultat 2 victime, din care una neincarcerată inconștientă și 1 conștienta incarcerată.

ACTUALIZARE  Victima inconștientă a fost scoasă din stop cardio-respirator de către echipajele medicale. În acest moment ambele victime sunt transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ACTUALIZARE

„În această dimineață, polițiștii din Seini au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Săbișa. Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un tânăr în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul unui autoturism având direcția de deplasare înspre municipiul Baia Mare, ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, ar fi intrat în șanțul trapezoidal din partea stângă și, ulterior, s-ar fi izbit de capătul din beton al unui podeț.

În urma impactului a rezultat decesul unui pasager din dreapta spate, în vârstă de 63 de ani din Ungaria, precum și rănirea altor doi pasageri cu vârste de 24 și 62 de ani din Satu Mare și Ungaria. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, arată IPJ Maramureș.

Șoferul nu consumase alcool, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, sub coordonarea procurorului de caz.„

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo