Connect with us

ACTUALITATE

ACUM – Ucrainean căutat în munți de salvamontiștii din Maramureș

Publicat cu

pe

În aceste momente este în plină desfășurare o acțiune de căutare – salvare desfășurată de SPJ Salvamont Maramureș in Munții Maramureșului aproape de granița cu Ucraina. Dan Benga, șeful Salvamont Maramureș, arată că  o „comunicare primită de autorități ne-a informat despre faptul că aproape de vârf a fost văzut un cetățean ucrainean care acuza probleme medicale grave și care a transmis că are nevoie de ajutor de urgență”.
„Acesta nu poate fi localizat avand telefonul descarcat si nu se poate lua legatura cu el. Se deplaseaza in actiunea de cautare salvare un echipaj al Salvamont Maramures precum si o echipa a Politiei de Frontiera Poienile de sub Munte fin cadrul ITPF Sighetu Marmatiei”, arată Salvamont Maramureș.
ACTUALIZARE Cetățeanul ucrainean a fost predat echipajului medical și a fost transportat la unitatea medicală, dupa care a fost preluat de autoritățile competente. Omul era de 9 zile prin munti iar în 7 din cele 9 zile spunea că l-a plouat „la greu”. Bolnav cardiac avea pastile la el.
Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate