Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Aeroportul Internațional Maramureș scoate la concurs posturile de director general și director dezvoltare

Publicat cu

pe

Aeroportul Internațional Marmaureș anunţă declanşarea procedurii de selecţie a candidaţilor pentru funcția de Director General al regiei.

”Această procedură va fi derulată în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.109/2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice cu completările şi modificările ulterioare.

Condițiile de participare şi criteriile de selecţie (Competențe: specifice sectorului de activitate, profesionale de importanță strategică, guvernanță corporativă, sociale și personale, experiență pe plan local și internațional; Alinierea cu scrisoarea de așteptări; Trăsături; Cerințe prescriptive și proscriptive), precum şi conţinutul, modul de derulare şi planificarea etapelor procesului de recrutare şi selecţie sunt prezentate în detaliu pe paginile web www.aimm.eu, precum și pe www.pluri.ro.

Dosarele de candidatură vor fi în mod obligatoriu depuse până la data de 30.09.2024 atât pe suport de hârtie cât şi în format electronic, aşa cum este descris în anunţul detaliat postat la adresele web anterior menţionate. Toate candidaturile vor fi tratate cu maximă confidenţialitate!”, transmite Aeroportul.

Anunțul de recrutare pentru postul de director general se regăsește aici, iar cel pentru postul de director dezvoltare aici.

Vă reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, fostul director Daniela Stamatoiu și-a facut cunoscuta decizia de a nu continua activitatea de management dupa încetarea contractului la 31.08.2024. Consiliul de Administrație al aeroportului l-a desemnat atunci ca director general interimar pe Bogdan Dale, manager securitate în aeroport.

Vlad HERMAN

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo