Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

AGENT FSB – ”Șters” din istoria fotbalului ucrainean, fostul colaborator al lui Mircea Lucescu ar fi agent FSB

Publicat cu

pe

Anatoliy Tymoshchuk, fostul jucător al lui Mircea Lucescu la Șahtior și antrenor secund la Zenit, poziție pe care o ocupă și în prezent, este implicat într-un scandal de proporții.

Acuzat de ucraineni că nu a avut nicio reacție de la izbucnirea războiului provocat de Rusia și că a ales să rămână în țara prezidată de Vladimir Putin, Anatoliy Tymoshchuk, cândva jucătorul cu cele mai multe selecții la naționala țării vecine, a fost ”șters” din istoria fotbalului ucrainean.

La câteva zile de la decizia luată de Federația de la Kiev, Anatoliy Tymoshchuk a fost acuzat că a devenit agent al serviciilor secrete rusești.

Acuzația a fost făcută chiar de către fostul său purtător de cuvânt, Vitaliy Yurchenko, care susține că Anatoliy Tymoshchuk a devenit membru al FSB, Serviciul Federal de Securitate, încă din 2012.

Vitaliy Yurchenko a publicat mai multe documente, pe care susține că le-a primit în urmă cu patru ani, care ar fi semnate de Anatoliy Tymoshchuk, în care fostul fotbalist jura credință patriei, care au fost distribuite de jurnalistul de investigație ucrainean Kostyantin Andriyuk.

Actualitate

YHP Logo