Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

AIM – Oamenii de afaceri din Maramureș se implică în criza umanitară a refugiaților

Publicat cu

pe

Războiul din Ucraina a generat o criză umanitară fără precedent în Europa, mii de ucrainieni sau români care trăiesc în țara vecină, părăsindu-și casele în încercarea de a-și salva viața, trecând granița în România.

În fața acestui val de refugiați, format cu preponderență din femei și copii, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a decis să vină în sprijinul celor care încearcă să scape de bombardamentele rusești.

Astfel, membrii AIM s-au mobilizat și vor pune la dispoziția refugiaților spații de cazare unde urmează a fi găzduite mai multe familii de refugiați.

Totodată, pentru că gestionarea fluxului mare de refugiați necesită resurse importante, AIM a inițiat în rândul membrilor săi o campanie de strângere de fonduri, iar cu banii strânși se vor achiziționa alimente, apă, produse sanitare, de igienă etc, vor fi puse la dispoziția Celulei de criză înființată de Președintele Consiliului Județean Maramureș pentru a fi distribuite în taberele de refugiați.

Oricine vrea să se alăture acestui demers, o poate face donând orice sumă în contul RO97BTRLRONCRT0445516001, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Maramures, beneficiar Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, cod fiscal 39450388.

Consiliul Director al AIM

Actualitate

YHP Logo