Connect with us
Descarcă aplicația

SANATATE

AJUTOR UMANITAR – Spitalul Județean de Urgență Baia Mare este pregătit cu tot ce este nevoie pentru a veni în ajutorul persoanelor refugiate

Publicat cu

pe

Spitalul Județean de Urgență Baia Mare nu rămâne impasibil la războiul din Ucraina și vine în ajutorul refugiaților din țara vecină.
„În condițiile în care județul Maramureș este una din porțile principale de intrare în țară a refugiaților din Ucraina, Spitalul Județean de Urgență Baia Mare este pregătit cu tot ce este nevoie pentru a veni în ajutorul persoanelor refugiate care au nevoie de asistență medicală.
La nivelul autorităților județene și naționale sunt puse în mișcare toate mecanismele pentu a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina, de la infrastructură, transport până la asigurarea hranei și a serviciilor medicale de care au nevoie.
Suntem pregătiți să oferim în continuare toate serviciile medicale de care au nevoie maramureșenii și suntem pregătiți, de asemenea, să acordăm servicii medicale refugiaților care vor apela la noi.
În această perioadă dificilă pentru vecinii noștri din Ucraina, e important să dăm dovadă de solidaritate, de umanitate, iar la Spitalul Județean Baia Mare îi asigurăm că vor găsi specialiștii de care au nevoie pentru servicii medicale de calitate, dar și prieteni care îi pot sprijini în momentele grele prin care trec.”

Actualitate

YHP Logo