Connect with us

IMPORTANT

ALEGERI – Deputatul Florin Alexe: ”Sighetu Marmației merită mai mult!”

Publicat cu

pe

Deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe, a participat la evenimentul de lansare a candidaturii Danielei Onița-Ivașcu pentru Primăria Sighetu Marmației.

Parlamentarul spune că cetățenii orașului s-au săturat de stagnare și că ”Sighetu Marmației merită mai mult!”.

”Având o bogată experiență în administrația publică locală, Daniela Onița-Ivașcu, candidata PNL pentru Primăria Sighetu Marmației, poate revitaliza rapid activitatea instituției. La evenimentul de lansare a candidaturii Danielei Onița-Ivașcu, cetățenii ne-au transmis o energie extraordinară. Locuitorii municipiului s-au săturat de stagnare.

După ce a demonstrat din postura de viceprimar că poate pune interesele sighetenilor în prim-plan, Daniela Onița-Ivașcu propune cel mai credibil plan pentru dezvoltarea economică, culturală și turistică a orașului.

La eveniment au participat și Ionel Bogdan, candidatul PNL pentru primăria orașului Baia Mare, Gabriel Bogdan Ștețco, candidatul PNL pentru președinția CJ Maramureș, Călin Bota, deputat, Hendea Anca, secretar de stat la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic, Lazar Doru-Alexandru, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Muntean Ioan și Dana Bledea, consilieri județeni, și Oros George Alexandru, managerul Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Punem Sighetu Marmației pe primul loc!”, a spus Florin-Alexandru Alexe.

24 NEWS

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate