Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

ALEGERI LOCALE – PNL Maramureș a câștigat 32 de primării, cu opt mai multe față de 2020

Publicat cu

pe

Cu galben sunt primăriile PNL, roșu PSD, albastru USR

În urma votului din 9 iunie, PNL Maramureș a câștigat 32 de primării la nivel județean, cu opt mai multe față de localele din 2020.

De asemenea, la nivel de Consiliul Județean, liberalii vor avea 13 consilieri județeni.

”Dragi maramureșeni, vă mulțumim pentru fiecare vot de încredere exprimat în favoarea continuității proiectelor și inițiativelor prin care punem Maramureșul pe primul loc! Noi, echipa liberală, ne luăm în continuare în serios angajamentul! Vom munci și pe mai departe cu aceeași efervescență cu care am obișnuit în ultimii ani, motivați și mai mult de nevoia de a realiza proiectele majore de dezvoltare pe care ni le-am asumat, multe dintre ele aflate deja în diverse stadii de implementare.

PNL Maramureș a câștigat 32 de primari la alegerile locale din 9 iunie, cu opt mai mulți față de alegerile locale din 2020. Ne-am păstrat numărul de consilieri județeni, fapt care ne permite să muncim eficient pentru maramureșeni așa cum am dovedit și în ultimii patru ani. Sunt 13 consilieri județeni liberali care se vor asigura că vom putea duce mai departe fiecare proiect major de dezvoltare. Împreună continuăm să fim echipa care chiar pune Maramureșul pe primul loc!”, transmite PNL Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate