Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

ALEGERI – Mircea Geoană anunță că nu vrea să fie candidatul PSD la prezidențiale

Publicat cu

pe

Într-un interviu acordat postului Antena 3, Mircea Geoană a declarat că nu dorește să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale. „Sunt convins că anul viitor va fi anul independenților, așa cum am văzut la alegerile locale și europarlamentare,” a afirmat Geoană.

El a subliniat că nu este interesat să participe la „un joc restrâns al unor forțe politice care încearcă să continue actualul regim sub o formă nouă”. Geoană nu exclude o candidatură la președinție, dar doar ca independent. „Nu exclud și nu resping o susținere largă, cu condiția să se respecte orientarea mea în privința interesului strategic al României,” a precizat el.

Declarația lui Geoană vine la scurt timp după ce au apărut informații că Marcel Ciolacu ar fi sugerat în cadrul unei ședințe a coaliției că PSD ar putea să-l desemneze pe Geoană drept candidat la prezidențiale. Tot vineri, conducerea PNL a decis că partidul va avea un candidat propriu la alegerile prezidențiale. „Am avut dialog și fiecare președinte de filială și-a exprimat propria analiză și punct de vedere. La final, am discutat despre perspectiva alegerilor viitoare,” a anunțat liderul PNL.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate