Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

ALEGERI – PNL face un grup de lucru pentru comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare

Publicat cu

pe

Secretarul general al PNL Lucian Bode a anunțat joi, 6 aprilie, în ședința de Birou Permanent Național (BPN) că a decis să creeze un grup de lucru care să analizeze comasarea alegerilor locale cu cele generale, arată surse politice pentru Ziare.com.

Conform surselor citate, Lucian Bode a argumentat în ședința liberalilor că „Patru rânduri de alegeri în 2024 sunt multe pentru cetățeni și înseamnă cheltuieli mari de la buget. Cu această propunere vom merge la partenerii noștri de coaliție”. În aceeași ședință, liderul PNL Nicolae Ciucă a subliniat că lupta cu toate curentele extremiste de dreapta sau de stânga „nu mai este una de conjunctură” și a subliniat că reprezintă o bătălie „la nivel european împotriva extremismului pentru menținerea stabilității în țară. Și nu trebuie să ne temem să ducem această luptă”.

De cealaltă parte, prim-vicepreședintele partidului Dan Motreanu a subliniat în ședința liberalilor că PNL trebuie să-și sprijine primarii, care reprezintă „motorul partidului”.

„Avem un public care dorește stabilitate, un public care așteaptă măsuri liberale, în Sănătate, Educație și Agricultură. Primarii din mediul rural sunt motorul partidului și va trebui să îi sprijinim. Trebuie să avem politici țintite pentru publicul cu studii superioare din marile orașe. PNL este stabilizat în jurul a 20 la sută, dar are potențial de creștere”, a afirmat Motreanu în ședință, conform surselor citate.

Actualitate

YHP Logo