Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ALERTĂ – A fost scandal pe strada Mireșului din Șomcuta Mare

Publicat cu

pe

A fost scandal aseară în Șomcuta Mare, pe strada Mireșului din oraș, fiind nevoie de intervenția mascaților. În acest moment sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș se desfășoară cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

„Seara trecută, la ora 23:56, polițiștii au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Mireșului din oraș are loc un scandal. Primele verificări au relevat faptul că un bărbat ar fi avut un conflict verbal cu fiul apelantei. Agresorul, un tânăr, de 22 de ani, ar fi refuzat legitimarea, ar fi adresat injurii și cuvinte jignitoare polițiștilor și i-ar fi amenințat pe aceștia cu acte de violență.

Întrucât, la fața locului s-au adunat mai multe persoane, au intervenit luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș. Starea conflictuală a fost aplanată și nicio persoană nu a suferit leziuni corporale. În prezent, tânărul bănuit de comiterea faptei se află în custodia poliției”, a anunțat IPJ Maramureș.

Sub supravegherea procurorului de caz, în acest moment se desfășoară cercetări pentru documentarea activității infracționale și luarea măsurilor legale.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate