Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

AMENZI ȘI DOSARE PENALE – Infracțiuni pe șoselele Maramureșului

Publicat cu

pe

La data de 11 iunie, polițiștii orașului Dragomirești împreună cu cei din cadrul Secției 2 Politie Rurală Bogdan Vodă și cei din Poienile Izei, au executat o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe D.J. 186, Dragomirești – Strâmtura.

În cadrul acțiunii au fost oprite pentru verificări peste 40 de autovehicule și au fost legitimate 48 de persoane. Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, au dispus măsura complementară a reținerii unui permis de conducere și au întocmit dosare penale după ce au constatat două infracțiuni de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Alte infracțiuni au fost constatate de polițiștii din Baia Mare, Borșa și Seini, în cadrul activităților pe care le-au desfășurat pe raza de competență. Astfel, au fost depistate mai multe persoane care au comis infracțiuni de fals privind identitatea, conducere fără permis, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate