Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

AMICALE ÎN UNGARIA ȘI POLONIA – Vacanța handbalistelor de la CS Minaur se încheie în 11 iulie

Publicat cu

pe

După un sezon lung și obositor, handbalistele de la CS Minaur se află într-o binemeritată vacanță. Reunirea lotului pentru campionatul următor este programată pentru data de 11 iulie, în prima săptămână de pregătire fiind programate vizita medicală și antrenamente de readaptare la efort.

„Apoi, în perioada 18-27 iulie va avea loc un stagiu de pregătire centralizată la Kisvarda (Ungaria), unde vor avea loc și două meciuri de pregătire, cu Debrecen (locul 7 sezonul trecut) pe 22 iulie  și cu Kisvarda (locul 3) în ultima zi de cantonament.

Pe 3 august este prevăzut un meci amical pe teren propriu, cu HC Zalău, apoi în 5-6 august un turneu în Baia Mare, la care vor participa echipele Kisvarda, Gloria Bistrița, “U” Cluj-Napoca și CS Minaur. În 9 august, va avea loc un alt meci, la Zalău.

Pe 12 august este programat un meci la Debrecen, apoi în 19-20 august un turneul la Lubin (Polonia)”, informează minaur.ro.

Au plecat de la CS Minaur: Cristina Laslo (Gloria Bistrița), Asuka Fujita (SCM Râmnicu Vâlcea), Jelena Lavko, Alexandra Severin, Karoline De Souza (Dunprea Brăila), Yaroslava Burlachenko (SCM Gloria Buzău) și Angela Cioca (CSM Târgu Jiu).

Jucatoare transferate de CS Minaur Baia Mare: Ioana Ugran (portar, Corona Brașov), Luciana Popescu (centru, CSM Slatina), Dijana Ujkic (Muntenegru, extrema dreapta, Bourg de Péage Drôme HB – Franța), Magda Alfredo Cazanga (Angola, inter stânga, CSU Știința București), Itana Cavlovic (Muntenegru, pivot, CSU Știința București), Talita Alvez Carneiro (Brazilia, inter stânga, CBF Malaga Costa del Sol – Spania), Gabriela Gudelj (Croația, inter dreapta, Podravka Koprivnica – Croația), Aleksandra Vukajlovic (Serbia, coordonator, Erd HC – Ungaria).

Actualitate

YHP Logo