Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Angajări în Poliție – Perioada de înscriere a fost prelungită

Publicat cu

pe

Perioada de înscriere a candidaţilor pentru posturile de poliţişti scoase la concurs în Poliţia Română, din sursă externă, a fost prelungită, până la data de 20 septembrie 2024. Anunțul a fost făcut de către oficialii Poliției Române, care țin să sublinieze că înscrierile se fac online, până la data amintită mai sus, ora 16.00, în această perioadă fiind cuprinse şi zilele nelucrătoare.

„Reamintim că posturile scoase la concurs sunt în specialităţile acţiuni speciale, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, cercetare şi prevenirea criminalităţii, comunicaţii şi informatică, criminalistică, financiar, învăţământ, investigarea criminalităţii economice, logistică, operaţiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, psihosociologie, resurse umane, reţinere şi arestare preventive, rutieră, secretariat, documente clasificate şi arhivă şi transporturi.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se regăsesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/index”, arată Poliția Română.

Mai trebuie spus că pentru posturile de poliţişti, în perioada 3 – 20 octombrie 2024, se va desfăşura proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice/proba practică, în funcţie de posturile scoase la concurs, dacă este prevăzută o astfel de probă. Ulterior, la data de 26 octombrie 2024, va fi desfăşurată proba scrisă, susţinută printr-un examen tip grilă.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo