Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ANUNȚ – 30 de locuri pentru curs gratuit de manichiurist-pedichiurist

Publicat cu

pe

CENTRUL DE EXCELENȚĂ ÎN FORMARE PROFESIONALĂ MM, face înscrieri pentru curs gratuit de MANICHIURIST-PEDICHIURIST -30 locuri .

👉Cursul de Manichiurist-Pedichiurist este perfect pentru persoanele care doresc să înceapă o meserie în domeniul înfrumusețării, persoane care, îmbrățișând această meserie își vor găsi cu ușurință un loc de muncă, fiind este o meserie extrem de căutată pe piața muncii.
👉O manichiura sau o pedichiura ingrijita inseamna mai mult decat un aspect placut. Foarte important este tratamentul profesional care, aplicat corect, are efecte benefice pe termen lung asupra sanatatii mainilor si picioarelor.
👉Cursurile noastre de manichiură-pedichiură sunt cursuri avansate, ce cuprind învățarea de tehnici noi. Pe lângă manichiura-pedichiura clasică, cursanții noștri se vor familiariza cu tehnici moderne, ca de exemplu manichiura-pedichiura Spa, aplicarea protecției de gel pe unghia naturală, aplicarea ojei semipermanente.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie la numerele de telefon: 0262-225.381, mobil: 0744-424.297, sau la adresa de e-mail:  proiectFPP.CEFPMM@clemon.ro

Locurile sunt limitate! Pe perioada cursului se oferă: kit-uri de instruire şi servicii de catering. Cursanţii vor beneficia gratuit de consiliere în carieră

Actualitate

YHP Logo