Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

ANUNȚ CFR – Reparaţii capitale la infrastructură feroviară a două stații din Maramureș

Publicat cu

pe

CFR demarează procedurile pentru lucrările de reparaţii capitale la infrastructură feroviară a stațiilor CF Sighetu Marmației și CF Valea Vişeului. În acest sens va fi scos la licitație un contract privind cele două obiective.

”Ȋn cadrul contractelor se vor presta servicii de proiectare pentru realizarea documentaţiilor tehnico-economice necesare determinării indicatorilor tehnico-economici şi elaborarea documentaţiilor necesare procedurii de achiziţie pentru etapa următoare (elaborarea proiectelor tehnice şi execuţia lucrărilor) aferente celor două obiective de investiţii:

• Lot 1 – Reparaţie capitală infrastructură feroviară staţia CF Sighetu Marmaţiei (Expertiză tehnică şi DALI). Se află pe linia de cale ferată 422 Salva – Sighetu Marmaţiei, linie simplă neelectrificată, este stație intermediară pe linia de peage (linie încălecată cu ecartament 1435mm/ 1520mm) dintre Stația CF Câmpulung la Tisa – punct de trecere a frontierei cu Teresva UZ și Stația CF Valea Vișeului – punct de trecere a frontierei cu Berlibaș (UZ), cu axa clădirii de călători la km 219+885.

• Lot 2: Reparaţie capitală infrastructură feroviară staţia CF Valea Vişeului (Expertiză tehnică şi DALI). Stația CF Valea Vișeului se află pe linia de cale ferată 422 Salva – Sighetu Marmaţiei, linie simplă neelectrificată, avȃnd axa clădirii de călători la km 244+742, şi este punct de trecere a frontierei cu Berlibaș (UZ)”, se arată într-un anunț.

Valoarea contractului se ridică la 1.663.750 lei, iar sursa de finanţare este bugetul de stat.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate