Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

ANUNŢ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

Publicat cu

pe

BIZĂU ALINA-ELENA, reprezentant al BIZĂU ALINA-ELENA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, titular al proiectului Platformă betonată pentru gestionarea gunoiului de grajd, propus a fi amplasat în comuna Ieud, satul Ieud, nr.855D, jud. Maramureş, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menţionat.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş, cu sediul în localitatea Baia Mare, str. Iza, nr.1A, jud. Maramureş, în zilele de luni – joi între orele 8.00 – 16.30 şi vineri între orele 8.00 – 14.00 precum şi la următoarea adresă de internet  http://apmmm.anpm. ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate