Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

APEL – O primărie din Maramureș le cere cetățenilor să utilizeze responsabil apa potabilă

Publicat cu

pe

În contextul în care am intrat în sezonul de vară, primăria comunei Satulung le cere cetățenilor să utilizeze responsabil apa potabilă.

Reprezentanții Primăriei spun că  sistemul de alimentare a apei funcționează la capacitate maximă, iar consumul foarte mare.

”Revenim cu informarea consumatorilor referitoare la situația alimentarii cu apa potabilă în perioada de vară, în care consumul de apă potabilă distribuită prin sistemul public din localitatea Satulung este crescut. Acest consum crescut se datorează în principal caniculei, dar și activitătilor agricole și de grădinărit.

Sistemul de alimentare funcționează la capacitate maximă, dar cu toate acestea, consumul este foarte mare, ceea ce duce la imposibilitatea încărcării complete a rezervoarelor, situație care să permită funcționarea capacităților de pompare în regim normal

Ținând cont de aceste aspecte, adresăm un apel insistent cetățenilor să utilizeze responsabil apa potabilă și să fie constienți de faptul că fac parte dintr-o comunitate si folosind apa potabilă în orice alt scop (activități agricole și de grădinărit), poate conduce la posibilitatea ca cei aflați la capetele de rețea să fie privați de dreptul vital de a avea minimul de apă pentru necesități casnice, datorită aceluiași motiv. Pentru udarea grădinilor sau a spațiilor verzi, spălarea autovehiculelor, etc utilizați apa din alte surse (foraje proprii, puțuri, fântâni). Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere”, transmite Primăria Satulung.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate