Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ARESTAT PREVENTIV – Telefon furat prin violență în Baia Mare

Publicat cu

pe

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar astăzi, 23 iulie, instanța de judecată a emis pe numele său mandat de arestare preventivă.

În fapt, săptămâna trecută, polițiștii au fost sesizați cu privire la comiterea unei tâlhării, produse pe strada Vasile Alecsandri din municipiu. Primele verificări efectuate au relevat faptul că la data de 17 iulie a.c., în jurul orei 23.40, un bărbat de 44 de ani ar fi fost deposedat, prin violență, de telefonul mobil.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea activității infracționale.

Totodată, polițiștii au reușit localizarea telefonului mobil sustras, care imediat după comiterea faptei a fost vândut unei femei. Bunul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș. Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activități infracționale.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo