Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

ARMATA – Fragmente de dronă rusească, găsite în apropiere de Periprava

Publicat cu

pe

Fragmente de dronă rusească au fost descoperite de militari în apropierea localității Periprava din județul Tulcea, conform anunțului făcut de Ministerul Apărării Naționale. De asemenea, militarii vor căuta fragmente de dronă și în zona localității Caraorman, unde există indicii privind prezența altor resturi de dronă.

Ministerul Apărării Naționale a informat, luni, că forțele MApN au desfășurat duminică acțiuni de căutare a unor posibile fragmente de drone căzute în urma atacurilor efectuate de forțele ruse în noaptea de sâmbătă spre duminică asupra unor obiective civile și de infrastructură portuară din Ucraina, în apropierea frontierei cu România.

„Echipe din MApN, în colaborare cu specialiști din Serviciul Român de Informații și Ministerul Afacerilor Interne, au cercetat zona localității Periprava, județul Tulcea, de unde au ridicat fragmente ale unei drone de origine rusească, care urmează să fie expertizate conform procedurilor legale. În perioada următoare, vor fi efectuate acțiuni de cercetare și în zona localității Caraorman, unde a fost semnalată o altă posibilă zonă de impact”, au declarat reprezentanții Ministerului Apărării.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo