Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ATRAGERE DE FONDURI EUROPENE – Sprijin și îndrumare pentru primarii maramureșeni

Publicat cu

pe

Pe parcursul acestei săptămâni, o echipă de experți din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest a participat la o serie de evenimente regionale dedicate UAT-urilor din zonele rurale ale Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.
Una dintre întâlniri a avut loc în Baia Mare. Cu această ocazie, reprezentanții ADR Nord-Vest (Ana Maria Gorog-Târnăvean, Șef Departamnet Sprijin Dezvoltare Urbană, Petru Șandru-Alboi, Șef PR Nord-Vest 2021-2027, Ovidiu Iulian Mărginean, Expert cu rol de comunicare program și helpdesk, Dorin Păcurar, Coordonator programe cu rol de ofițer de monitorizare) s-au întâlnit cu primari din județul Maramureș.
„Am discutat despre oportunitățile de finanțare, iar echipa ADR Nord-Vest a prezentat apelurile de proiecte în care unitățile administrativ-teritoriale sunt beneficiari eligibili.
ADR Nord-Vest oferă sprijin și îndrumare administrațiilor publice locale atât pentru realizarea documentației necesară proiectelor, cât și în procesul de depunere a cererilor de finanțare, pentru ca obținerea banilor europeni să fie cât mai sigură, transmite Ionel Bogdan”, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Actualitate

YHP Logo