Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

AUTO – Volkswagen a publicat primele imagini cu viitorul pick-up Amarok

Publicat cu

pe

A doua generație a pick-up-ului VW Amarok va fi lansată în acest an, la finalul unui proces de dezvoltare complicat, care a inclus și o colaborare intensă între Ford și constructorul Volkswagen.

Ford și Volkswagen nu sunt la primul model dezvoltat împreună, însă noul parteneriat dintre cele două companii, încheiat în urmă cu câțiva ani, a adus la lumină, în premieră, un pick-up, o mașină dintr-un segment în care Ford este lider absolut la nivel global.

Ford se pregătește să lanseze noua generație a pick-up-ului Ranger, după ce a dezvăluit complet designul acestui nou model, iar acum este rândul celor de la Volkswagen să prezinte propria versiune, cu care vor încerca să câștige și mai mulți clienți decât au făcut-o cu prima generație, dezvoltată in-house, conform profit.ro.

Volkswagen confirmă, odată cu prezentarea primelor schițe ale viitorului Amarok, lansarea în 2022 a noii generații, un model care va beneficia de platforma Ford, de o serie de tehnologii de ultimă generație în materie de asistență, dar și de un design care preia o mulțime de detalii de la limuzinele și SUV-urile mărcii Volkswagen.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate