Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

AUTO – VW a prezentat noul ID.Buzz GTX

Publicat cu

pe

Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat o nouă iterație a primului său microbuz electric, denumit ID.Buzz GTX, în cadrul conferinței anuale unde au fost dezvăluite rezultatele financiare pentru 2023. Acest microbuz este recunoscut ca fiind „cel mai puternic Bulli din toate timpurile” și se remarcă prin noua sa versiune de caroserie numită GTX, ce include un ampatament lung și capacitate de transport de până la 7 persoane, împreună cu bagaje.

Noul ID.Buzz GTX este echipat cu un motor puternic capabil să genereze până la 340 CP (250 kW), alimentat de o baterie cu două variante de putere, de 79 și 86 kWh. Variantele de ampatament sunt disponibile în 5, 6 sau 7 locuri, iar tracțiunea integrală este standard.

Arhitectura acestui model se bazează pe două motoare, unul pentru fiecare punte, cu puteri diferite: 80 kW pe puntea față și 210 kW pe cea din spate. Viteza maximă a mașinii este limitată electronic la 160 km/h, iar capacitatea de remorcare variază în funcție de ampatament, între 1.800 kg și 1.600 kg.

Designul noului ID.Buzz GTX păstrează elementele caracteristice ale seriei, evidențiindu-se atât la exterior, cât și la interior, pentru a sublinia caracterul său sportiv. Spațiul de bagaje este generos, ajungând până la 1.121 litri în configurația cu 5 locuri și 1.340 litri în varianta cu ampatament lung. În configurația cu șapte persoane, mașina oferă 306 litri de spațiu de încărcare în spatele celui de-al treilea rând de scaune.

Actualitate

YHP Logo